ΕΥΒΟΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

 
Allaroundevia.gr
   ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

H προσωπική εταιρεία "ΤΣΑΛΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ", η εταιρεία που δημιούργησε τo δικτυακό τόπο allaroundevia.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες και πληροφορίες που περιέχονται στον ανωτέρο δικτυακό τόπο, υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη των σελίδων του allaroundevia.gr μόνο εφόσον τους αποδεχτεί πλήρως και άνευ όρων:
  • Το allaroundevia.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, την ποιότητα, την πληρότητα των υπηρεσιών, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών δημιουργικών. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων, όπου παραπέμφθηκε ο χρήστης, αναγνωρίζει ότι πρέπει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.
  • Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί, ότι το allaroundevia.gr ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή/και ότι συνδέεται με αυτά καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο πέρα από τον διαφημιστικό.
  • Λόγω του ότι οι πληροφορίες που δίνονται στο allaroundevia.gr, δύναται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς την επίγνωση του ιστοτόπου αυτού, λόγω του ότι δεν είναι παρά μόνο ένας ενημερωτικός κατάλογος, δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.
  • Τα στοιχεία των επιχειρήσεων που φιλοξενούνται σε αυτή τη σελίδα δανείστηκαν από τηλεφωνικούς καταλόγους επιχειρήσεων της Εύβοιας. Οποιαδήποτε επιχείρηση προσβάλεται κατά οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να εξαιρεθεί από τον κατάλογο.

Δείτε τον καιρό, καθώς και την πρόγνωση, για κάθε περιοχή της Εύβοιας ξεχωριστά

Καιρός »

 
Διαμονή στην Εύβοια     Πληροφορίες για την Εύβοια     Διάφορα
Ξενοδοχεία στην Εύβοια Χάρτης της Εύβοιας Δρομολόγια Πλοίων
Στούντιο & Διαμερίσματα Μοναστήρια - Εκκλησιές Μεταφορικά Μέσα
Βίλες στην Εύβοια Μουσεία στην Εύβοια Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα
Camping Ιστορία της Εύβοιας Δραστηριότητες - Αθλήματα
Εστιατόρια / Ταβέρνες Χωριά της Εύβοιας Πρόγνωση Καιρού
Ουζερί - Μεζεδοπωλεία Αρχαιολογικοί Χώροι Χιλιομετρικές Αποστάσεις
Cafe Bar - Club Τοπικά Προιόντα Τράπεζες - ΑΤΜ