Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Μαρμάρι


ΜΑΡΜΑΡΙ

Το Μαρμάρι είναι ένα σύγχρονο τουριστικό θέρετρο στη νότια Εύβοια. Πρόκειται για έναν όμορφο οικισμό, χτισμένο αμφιθεατρικά σε γραφικό κόλπο, απέναντι από το νησιωτικό σύμπλεγμα των Πεταλιών. Σε κοντινή απόσταση από το Μαρμάρι θα βρείτε πανέμορφες αμμουδερές παραλίες, από τις πιο όμορφες της Εύβοιας.

Το Μαρμάρι διαθέτει λιμάνι το οποίο συνδέεται ακτοπλοϊκά με τη Ραφήνα Αττικής. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχει καθημερινά δρομολόγιο από και προς τη Ραφήνα.

Σημείο αναφοράς του οικισμού είναι ο παραλιακός πεζόδρομος με ουζερί και ψαροταβέρνες όπου θα βρείτε φρέσκο ψάρι. Την καλοκαιρινή σεζόν πλημμυρίζει από κόσμο, ενώ κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών μεταμορφώνεται σε ένα ήσυχο ψαροχώρι.
ΧΑΡΤΗΣ
ΦΥΓΙΑΣ

Όμορφη παραλία κοντά στο Μαρμάρι, στη νότια Εύβοια. Η παραλία εκτείνεται κατά μήκος του οικισμού του Φυγιά, ενώ διαθέτει και φυσική σκιά που προσφέρουν τα αλμυρίκια σε όλο το μήκος της παραλίας.

ΠΟΡΤΟ ΛΑΦΙΑ

Γραφικός οικισμός με όμορφη παραλία στη πλευρά του Ευβοϊκού. Βρίσκεται κοντά στο Μαρμάρι, στη Νότια Εύβοια. Ο οικισμός είναι χτισμένος αμφιθεατρικά σε όμορφο κολπίσκο ενώ η παραλία εκτείνεται κατά μήκος του οικισμού.